Mára mindannyiunk színe a rózsaszín volt.

 PINKTOBER

lajtahídi séta2.

A Nők a Városért Egyesület szervezésében 2014. október 5-én, vasárnap délután 16 órai kezdettel, 4. alkalommal került sor a Lajtahídi sétára. Az Egészség Hídja Összefogás célja, hogy a társadalom figyelmét az egészséges életmód, a stressz helyes kezelése és a megfelelő táplálkozás révén a mellrák betegség elkerülésére irányítsa, egyúttal tudatosítsa a szűrővizsgálatok jelentőségét.

lajtahídi séta1.

A MOFÉM Fúvószenekar rendszeres résztvevője a figyelemfelhívó kampánynak és minden alkalommal szívesen fogadja a Nők a Városért Egyesület felkérését. A zenekar nem csak egy fellépésként tekint a rendezvényre, hanem egy olyan támogatandó célként, amihez minden alkalommal örömmel adja a zene erejét. A zene figyelemfelkeltő eszközként segíthet, hogy egy fontos üzenet átjusson az érintettek számára.

A zenekar sokáig pusztán férfi tagokból állt, mára viszont megnyitotta kapuját a fiatal zenészlányok előtt is. Jelenleg kilenc lány zenészünk van, akiknek a figyelmét ezzel is rá tudjuk irányítani egy fontos “mai napi” problémára. A kampányon való részvétellel a tagjainkat és családjukat testközelből tudjuk egy olyan kérdéssel megismertetni, amivel lehet hogy nem, vagy csak a médiából találkoznának. A zenekar a rendezvényen való zenéléssel igyekezett kivenni részét a helyi civil társadalom támogatásában.

Updated: február 22, 2017 — 6:43 du.

The Author

Rosta András

1 Comment

  1. Pingback: Cıvata

Comments are closed.

MOFÉM Fúvószenekar © 2014 Frontier Theme